Rolex Oyster Perpetual Day-Date replika klockor Ny innovation-Lägger till en skårad ram för platinamodeller

I Rolex-världen är små förändringar stora nyheter. En sådan förändring är en uppdatering av märkets flaggskeppsklänningsmodell, Oyster Perpetual Day-Date. Fram till nu har platinaversioner av kopior klockor (och alla Rolex-modeller) släta ramar. Rolex räfflade ramar har traditionellt sett bara tillverkats i guld, men med sina releaser för Watches and Wonders 2022 har Rolex ändrat det. Nu finns 36 och 40 mm versioner av Day-Date tillgängliga med räfflade ramar i platina. Ett antal andra slående nya kombinationer är också tillgängliga.

Med veckodagen helt utskriven överst på urtavlan, är Day-Date en klockor kopior avsedd att visa bärarens status i livet. Högst upp i den näringskedjan sitter platinamodellerna. "Ice Blue"-urtavlan Färgen som visas på bilderna är platinas signatur, eftersom rolex kopia den inte är tillgänglig med andra metaller. Den indikerar för andra att det verkligen är något speciellt. På dag-datumet, en tilltalande blå second-hand sätter det fint.

Day-Date erbjuder en mängd olika alternativ för urtavla

Day-Date finns också i en mängd olika urtavlor, från solbränna metallic-svart, grönt eller grått till meteorit och pärlemor. Romerska siffror eller sticksiffror finns tillgängliga, såväl som diamantindex, diamantramar och fulla pavédiamant urtavlor. En rosa urtavla med romerska siffror med romerska siffror, samt en "regnbågsmodell" med flerfärgade juveler vid timindex, ger färg och kul till sortimentet.

Alla replica Rolex Day-Dates är utrustade med det berömda tre-länkade "President"-armbandet tillverkat av samma metall som boetten med sina halvcirkulära länkar och dolda spänne. Detta är ytterligare en signatur för Day-Date som visuellt skiljer det från mindre- dyra Datejust-modeller.

Förutom nya ramar för platinamodellerna har ett antal nya urtavlor släppts för modellerna gult guld, vitguld och Everose guld.